Ξανά αντίπαλος του ΠΑΟΚ ο Μπρούμα

Ο Μπρούμα μένει στην Αϊντχόφεν μέχρι να... ξαναφύγει, αλλά ο τεχνικός των Ολλανδών, Ρότζερ Σμιντ είναι υποχρεωμένος να τον υπολογίζει κανονικά στα φιλικά προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Μπρούμα και από τη στιγμή που η Αϊντχόφεν δεν βρήκε άλλο αγοραστή παρά την έντονη φημολογία ότι θα επέστρεφε στο τουρκικό πρωτάθλημα, είναι υποχρεωμένη να τον υπολογίζει στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και συγκεκριμένα ενόψει του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Η PSV ενημέρωσε επισήμως τον Πορτογάλο εξτρέμ ότι τον υπολογίζει για τα φιλικά προετοιμασίας και είναι στο χέρι του να αποδείξει αν μπορεί να μείνει ή όχι. Κατά συνέπεια, θα τεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ, μιας και οι Ολλανδοί θα δώσουν φιλικό με τον «Δικέφαλο» στις 14 Ιουλίου στο «Philips Stadion».

Η Αϊντχόφεν πάντως έχει δεμένα τα χέρια της αυτή τη στιγμή. Ενώ θέλει να τον πουλήσει, δεν μπορεί να βρει μία ομάδα που θα προσφέρει ένα ποσό της τάξης των 4 εκατομμυρίων. Η οψιόν αγοράς του Ολυμπιακού ήταν στα 7, αλλά φαίνεται ότι η όχι τόσο καλή σεζόν του με τους πρωταθλητές Ελλάδας είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν οι μετοχές του και η PSV να έχει μείνει στα... κρύα του λουτρού.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά θέλει να ξεφορτωθεί και το πιο ακριβό συμβόλαιο που υπάρχει στο ρόστερ της και ελπίζει αυτό να συμβεί έστω και την 31η Αυγούστου. Ο ίδιος ο Πορτογάλος εξτρέμ θα προτιμούσε να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι και δεν μπορούσε να συνεχίσει στο λιμάνι. Ακόμα και να μην ήταν υψηλή η οψιόν αγοράς, υπήρχαν ενδοιασμοί για το αν θα μπορούσε στη δεύτερή του σεζόν να δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει τον «κάνω τη διαφορά» εξτρέμ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα