Προετοιμασία Ολυμπιακού: Η φιλική ήττα του Πέδρο Μαρτίνς (pics)

ΣΤΑΝΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το φιλικό δίτερμα του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού δεν είχε ευχάριστη κατάληξη για τον Πέδρο Μαρτίνς, αφού η ομάδα του γνώρισε την ήττα.

Η περίοδος της προετοιμασίας είναι αρκετά δύσκολη για όλους. Είναι ημέρες με σκληρή δουλειά, κατά τη διάρκεια των οποίων ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ μένουν μακριά από τις οικογένειες τους. Είναι σημαντικό για όλους να βρίσκουν τρόπους να χαλαρώνουν και να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα.

Αυτό συνέβη χθες (26/6) μερικές ώρες πριν την έναρξη του πρώτου φιλικού αγώνα του Ολυμπιακού. Στο γήπεδο που πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των «ερυθρόλευκων» το τεχνικό τιμ έπαιξε ένα μίνι δίτερμα προκειμένου να χαλαρώσουν για λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων.

Σε μικρό χώρο με μικρά τέρματα και χωρίς τερματοφύλακες πραγματοποιήθηκε το διπλό του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού. Όλοι το διασκέδασαν και το απόλαυσαν με τη ψυχή τους. Από τη μία πλευρά ήταν η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και μαζί του ήταν οι Τοροσίδης (αθλητικός διευθυντής), Λουκάς (αναλυτής), Κωνσταντόπουλος (Νόβα), Κοκκινάκης (τιμ μάνατζερ), Φάμπιο (αναλυτής) και από την άλλη πλευρά ήταν οι Δούκας (γραφείο Τύπου), Γαβαλάς (διευθυντής επικοινωνίας), Κάστρο (βοηθός), Βογιατζάκης (αναλυτής), Λόμπο (αναλυτής), Ενρίκες (βοηθός).

Μία ώρα διήρκησε η φιλική αναμέτρηση που έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, αλλά δεν έλειψαν και τα πειράγματα. Η αναμέτρηση είχε πολλά γκολ, αλλά όχι και ευχάριστη κατάληξη για τον Πέδρο Μαρτίνς. Η ομάδα του Πορτογάλου προπονητή ηττήθηκε με σκορ 8-4 και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Γαβαλά που πέτυχε τέσσερα γκολ. Από ‘κει και πέρα δύο γκολ πέτυχε ο Τοροσίδης και ο Ρουί Κάστρο και από ένα οι Ενρίκες, Λουκάς και Μαρτίνς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα