Προετοιμασία Ολυμπιακού: Δουλειά στις στατικές φάσεις πριν το φιλικό

ΣΤΑΝΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Το πρωί πριν το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ούφα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά προπονήθηκαν κανονικά στο Στανς.

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός θα παίξει στην Αυστρία το πέμπτο του φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά έχοντας αντίπαλο του την ρωσική, Ούφα. Σήμερα το πρωί και με τις καιρικές συνθήκες να το επιτρέπουν, αφού δεν έβρεχε ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο για προπόνηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» που χθες ήταν πιο χαλαροί σήμερα προπονήθηκαν κανονικά στο γήπεδο του Στανς. Το μεγαλύτερο βάρος από τον Πορτογάλο προπονητή έπεσε στις στατικές φάσεις.

Συνηθίζει στις προπονήσεις πριν τα παιχνίδια να δουλεύει πολύ στα στημένα και αυτό έκανε και σήμερα το πρωί δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του. Ο κόουτς δούλεψε με τους παίκτες διάφορες κομπίνες στην επίθεση, ενώ έγινε δουλειά και στον τρόπο με τον οποίο θα αμύνεται ο Ολυμπιακός.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι ο Μαρτίνς χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ και το ένα αναλώθηκε σε ασκήσεις για τις στατικές φάσεις, ενώ το άλλο δούλεψε περισσότερο στην τακτική. Στη συνέχεια έγινε και ένα δίτερμα σε μικρό χώρο με πολλούς περιορισμούς από τον Πορτογάλο κόουτς. Θυμίζουμε ότι στο ματς που θα ξεκινήσει σε λίγες ώρες θα αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής και κάποιοι θα παίξουν 90 λεπτά.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα