Ολυμπιακός: Οι ευκαιρίες που πέταξαν στα σκουπίδια Πέπε και Τιάγκο

ΣΤΑΝΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε ευκαιρίες σε Πέπε και Τιάγκο Σίλβα, όμως, εκείνοι δεν δείχνουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού διατεθειμένοι να τις αρπάξουν.

Ένας από τους λόγους που είχε ενδιαφέρον η φετινή προετοιμασία ήταν και ο Πέπε. Ο Ολυμπιακός πέρσι το καλοκαίρι πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ για να πάρει τον ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν έδειξε κάτι κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν και οι Πειραιώτες τον παραχώρησαν δανεικό στη Φαμαλικάο. Με τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας τα πήγε περίφημα και ο Μαρτίνς ήθελε να του δώσει νέα ευκαιρία.

Φαίνεται και από τον τρόπο που τον έχει διαχειριστεί στα φιλικά ότι του δίνει χρόνο για να δείξει. Κι όμως ο Πέπε είναι μία από τα ίδια. Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό και δικαιολογημένα οι «ερυθρόλευκοι» είναι προβληματισμένοι με την περίπτωση του. Ο Μαρτίνς τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο και του έδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι οι ευκαιρίες μάλλον τελείωσαν.

Ο Πέπε είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τρομερή επαφή με τη μπάλα, πολύ καλή μεταβίβαση, βλέπει γήπεδο, αλλά μέχρι εκεί. Ο Πορτογάλος είναι ένας άνευρος χαφ που δεν βγάζει ένταση στο παιχνίδι του, δεν πιέζει και δεν τον αισθάνεται ο αντίπαλος. Και ο Ολυμπιακός σε υψηλό επίπεδο δεν μπορεί να σταθεί με τον Πέπε στα χαφ του και προφανώς πλέον το πήρε απόφαση και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Τιάγκο Σίλβα από την πλευρά του έβγαλε μία αντίδραση όταν είδε τον Πιερ Κούντε, αλλά το θέμα είναι να το έχεις. Ο Πορτογάλος επίσης είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αλλά χωρίς τρεξίματα και ένταση.

Έχει πολύ καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις, αλλά και αυτός δεν είναι ο χαφ που είναι διατεθειμένος να… παίξει ξύλο στο ματς για να κερδίσει μονομαχίες. Και αυτός δεν φαίνεται να αρπάζει την ευκαιρία που του δίνει ο Πέδρο Μαρτίνς και έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση σίγουρα κερδίζει έδαφος ο Σουρλής και το ενδεχόμενο απόκτησης ακόμη ενός ποδοσφαιριστή.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα