Μήνυμα του Μπιζότ από την Κρήτη στον Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Μπιζότ από την Κρήτη που απολαμβάνει τις διακοπές του έστειλε μήνυμα μεταγραφής στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός ασχολείται πολύ σοβαρά με την απόκτηση τερματοφύλακα εφόσον ο Ζοσέ Σα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Προς το παρόν ο Πορτογάλος γκολκίπερ δεν έχει φύγει από το μεγάλο λιμάνι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι πρωταθλητές σταμάτησαν την αναζήτηση.

Ο Βίτσλακ είναι ο βασικός στόχος, αλλά στη λίστα του Ολυμπιακού έχει ανέβει πολύ ο Μάρκο Μπιζότ. Ο Ολλανδός γκολκίπερ έχει συμβόλαιο με την Άλκμααρ έως το καλοκαίρι του 2022 και αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 30χρονος πορτιέρε που έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημία του Άγιαξ έχει πάρει προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων υποψήφιων. Ο Μπιζότ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κρήτη και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί με την οικογένεια του. Δεν ξέρουμε αν αυτό έχει σχέση με το ποδοσφαιρικό του μέλλον, αλλά ο Μπιζότ από την Κρήτη στέλνει μήνυμα για τη συνέχεια της καριέρας του.

«Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ακόμη», ανέφερε ο Μπιζότ για το θέμα του Ολυμπιακού και συμπλήρωσε: «Έχει ότι θέλω», αναφέρει ο Ολλανδός γκολκίπερ σύμφωνα με όσα γράφουν τα Μέσα της πατρίδας του. Στη χώρα της τουλίπας θεωρούν σχεδόν σίγουρο ότι ο Μπιζότ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Πρόκειται για έναν γκολκίπερ με μεγάλη εμπειρία στο ολλανδικό πρωτάθλημα στο οποίο έχει κάνει 175 συμμετοχές.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα