Πρέσινγκ Ολυμπιακού σε Μπεσίκτας για Ενκουντού

Ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει τις τελευταίες ώρες στον Ζορζ Κέβιν Ενκουντού της Μπεσίκτας, πιέζοντας ασφυκτικά τους Τούρκους για να αποσπάσουν το «ναι».

Από τη στιγμή που η Μπόκα Τζούνιορς εξακολουθεί να βάζει υψηλά εμπόδια για τον Κριστιάν Παβόν (σ.σ. δεν πέφτει από τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ), ο Ολυμπιακός έπρεπε να στρέψει αλλού την προσοχή του για τον «κάνω τη διαφορά» εξτρέμ.

Μάλλον δεν την έστρεψε αλλού, αλλά κρατούσε όλο το προηγούμενο διάστημα «ζεστή» την περίπτωση του Ζορζ Κέβιν Ενκουντού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε ανοικτή γραμμή με την Μπεσίκτας με σκοπό να πάρουν με τη μορφή δανεισμού τον 26χρονο Γάλλο άσο. Οι Τούρκοι δεν είναι αρνητικοί, αλλά είναι λογικό να έχουν υψηλές απαιτήσεις, γιατί αποτέλεσε ένα από τα βασικά τους «γρανάζια» στην περσινή εξαιρετική τους σεζόν.

Ο Ενκουντού που ήθελε πέρσι σαν τρελός να έρθει στη χώρα μας, δεν είναι ούτε τώρα αρνητικός στο να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα. Ήδη έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπεσίκτας και περιμένει τις εξελίξεις για την υπόθεσή του.

Ο δανεισμός του είναι ένα σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι και εν μέρει βρίσκει σύμφωνο τους Τούρκους. Ωστόσο, αναζητείται η φόρμουλα ως προς τα οικονομικά δεδομένα. Δεν έχει να κάνει μόνο με το ύψος του «ενοικίου», αλλά και με τα χρήματα που θέλει η Μπεσίκτας να μπουν στην οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2022.

Δεν είναι λοιπόν εύκολη υπόθεση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ακατόρθωτη. Ο Ολυμπιακός «δουλεύει» τον Ενκουντού εδώ και ένα μήνα. Ποτέ δεν την παράτησε, μολονότι εξέταζε και άλλες περιπτώσεις το προηγούμενο διάστημα όπως τους Κριστιάν Παβόν και Χένρι Ονιεκούρου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα