Ατρόμητος: Πήρε τον διεθνή Βόσνιο τερματοφύλακα Πίριτς

Παίκτης του Ατρόμητου λογίζεται ο Κέναν Πίριτς. Ο διεθνής Βόσνιος κίπερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου.

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου ο Κέναν Πίριτς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο διεθνής Βόσνιος τερματοφύλακας είχε μείνει ελεύθερος από την Μάριμπορ και συμφώνησε με τον Ατρόμητο. Μάλιστα βρίσκεται στην Αθήνα όπου και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Πίριτς τα τρία τελευταία χρόνια ήταν μέλος της Μάριμπορ και μέτρησε 60 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 27χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκραντίνα και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στο Βέλγιο (Γάνδη) όπου δεν μπόρεσε να πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε και έτσι επέστρεψε στην πατρίδα του και την Σλόμποντα Τούζλα, όπου για μια τριετία ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Μόσταρ για έναν χρόνο (2017-18) και εκεί τον είδε η Μάριμπορ και τον έκανε δικό της. Την τελευταία τριετία με την ομάδα της Μάριμπορ όπως αναφέραμε και παραπάνω είχε 60 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας ενώ είχε συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα της χώρας του στις ελπίδες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα