ΑΕΚ-Απόλλων Λεμεσού 3-0: Νικηφόρα η Ευρωπαϊκή... πρόβα των «κιτρινόμαυρων» (Highlights)!

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0 του Απόλλωνα Λεμεσού, σε φιλική αναμέτρηση, στο Ο.Α.Κ.Α., μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο Cοnference League

Μια εβδομάδα πριν δώσει τον παρθενικό της αγώνα στο Conference League η ΑΕΚ επιβλήθηκε 3-0, σε φιλική αναμέτρηση, που είχε χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε, του Απόλλωνα Λεμεσού (που κι εκείνος θα έχει αγώνα τότε) με σκορ 3-0, στο ΟΑΚΑ.

Κορυφαίος ο Γκαρσία με δύο γκολ και μια ασίστ και ο Σιμάνσκι στη δημιουργία του παιχνιδιού

Στην πρώτη της επίσκεψη στα αντίπαλα «καρέ» η ΑΕΚ προηγήθηκε με σουτ στην κίνηση του Γκαρσία, που πήρε από τον Λόπες (6’). Τρία λεπτά μετά ο σκόρερ έγινε δημιουργός και βρήκε τον Μάνταλο που με τη δεύτερη, αφού νικήθηκε αρχικά από τον Γιοβάνοβιτς διπλασίασε τα «κιτρινόμαυρα» τέρματα.

Μετά το ημιώρο οι Κύπριοι ανέβηκαν κι ο Πίττας με λόμπα παρότι «κρέμασε» τον εξερχόμενο Τσιντώτα, αστόχησε (34’), όπως κι ο Ψύχας δύο λεπτά μετά σε μονοκόμματο σουτ του.

Λίγο πριν την ανάπαυλα (41’) ο Αλμπάνης από βαθιά μπαλιά του Σιμάνσκι νικήθηκε από τον γκολκίπερ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης όπως και στο πρώτο μέρος με την πρώτη της επίθεση σκόραρε η ομάδα του Μιλόγεβιτς. Πάλι στο 6ο λεπτό (51’), πάλι με τον Γκαρσία.

Στο 64’ ο Αλμπάνης απώλεσε την ευκαιρία για το 4-0, όπως κι ο Μάνταλος μετά από ατομική προσπάθεια του (73').

Λίγο πριν το φινάλε λάθος του Τσιντώτα έφερε σε θέση βολής τον Ίντζια που αστόχησε.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, - Μπακάκης (63’ Σβάρνας), Νεντελτσιάρου (46’ Μήτογλου), Τζαβέλλας (87’ Ρουκουνάκης), Λόπες (46’ Μιτάι) – Σιμάνσκι (87’ Σαμπανάτζοβιτς), Σάκχοφ – Γκαρσία (79’ Νταντσένκο), Μάνταλος (87’ Ραντόνια), Αλμπάνης (65’ Τάνκοβιτς) – Ανσαριφάρντ (Κοσίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ: Γιοβάνοβιτς, Χαμάς (61' Ίντζια), Ουέλινγκτον (87' Φώτη), Κατελάρης, Φιλιώτης, Μάρκοβιτς (70' Παπουνασβίλι), Ντένιτς, Κυριάκου (87' Σπόλιαριτς), Ζράντι, Πίττας, Ψύχας (61' Μαλεκκίδης)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα