Η κουβέντα του Τιάγκο Σίλβα με τον γκολκίπερ της Γκιμαράες

Ο Τιάγκο Σίλβα είχε κουβέντα με τον τερματοφύλακα της Γκιμαράες, τον Μπρούνο Βαρέλα και έδειξε να συμφωνεί ότι θα πάρει μεταγραφή στην πορτογαλική ομάδα.

Ο Τιάγκο Σίλβα δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και μπορεί να παραμένει στον Ρέντη, αλλά προπονείται με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που είναι "κομμένοι" από τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος χαφ είναι υπό παραχώρηση με τα σενάρια για τη Βιτόρια Γκιμαράες να δίνουν και να παίρνουν ειδικά στην Πορτογαλία. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μάλιστα είχε διάλογο στα social media με τον τερματοφύλακα της Γκιμαράες, τον Μπρούνο Βαρέλα.

Ο γκολκίπερ της Γκιμαράες κάλεσε τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στην ομάδα και εκείνος από την πλευρά του, του απάντησε πως αυτό θα γίνει μόνο αν έχει θέση δίπλα του στα αποδυτήρια. Ο Βαρέλα απάντησε πως του έχει κρατήσει θέση, ενώ η απάντηση του Σίλβα ήταν emotion που γελάει.

Προφανώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έδειξε διάθεση να μετακομίσει στην Πορτογαλία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκιμαράες. Ωστόσο ακόμη κάτι τέτοιο δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ναι μεν υπάρχει η φημολογία ότι ο Σίλβα θα πάει στη Βιτόρια, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται και οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν σκοπεύουν να αφήσουν τον παίκτη τόσο εύκολα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα