Ατρόμητος: Νέο φιλικό κόντρα στη Χετάφε

Τα δυνατά φιλικά για τον Ατρόμητο επί Ισπανικού εδάφους συνεχίζονται. Το Σάββατο (24/7) η ομάδα του Περιστερίου παίζει με τη Χετάφε.

Ο Ατρόμητος συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ισπανία. Μετά τα φιλικά με Έλτσε, Βαλένθια θα δώσει ακόμη ένα δυνατό τεστ, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Χετάφε. Ένα ματς που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (24/7).

Ο Ατρόμητος στο πρώτο του αγώνα έχασε με 6-1 από την Έλτσε, την Κυριακή το πρωί και την Τετάρτη ηττήθηκε με 3-0 από τη Βαλένθια.

Οι Χάρης Χαρίσης και Λούκας Γκαλβάο συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, με την ομάδα να συνεχίζει την προετοιμασία της.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Λούκας Γκαλβάο ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Έλτσε στο ξεκίνημα του αγώνα και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες, μίλησε στην πατρίδα του για τον Ατρόμητο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν. Νιώθω πως εγκλιματίστηκα πλέον. Η Ελλάδα είναι μία πολύ ωραία χώρα για να ζεις και έχουμε καλή ομάδα. Ήρθαν κάποιοι παίκτες που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας και πάμε για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Ατρόμητου, Λούκας Γκαλβάο, ο οποίος και θα είναι ξανά διαθέσιμος στα μέσα του Αυγούστου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα