Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μάμα Μπαλντέ γράφουν στην Γαλλία!

Την περίπτωση του, 25χρονου, μεσοεπιθετικού, Μάμα Μπαλντέ, της Ντιζόν (που υποβιβάστηκε στη 2η Κατηγορία), εξετάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με Γαλλικό δημοσίευμα   

Ενώ η ΑΕΚ συνεχίζει ν' αναζητά παίκτη για το αριστερό άκρο της επίθεσης της, παρουσίαζεται να εξετάζει την περίπτωση του Μάμα Μπαλντέ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Foot Mercato, Σαντί Αουνά

Ο ακραίος επιθετικός της Ντιζόν, που έχει καταγωγή από τη Γουινέα Μπισάου, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα ενδιαφέρει την «Ένωση», από τη στιγμή που η πρόταση της Τρουά απορρίφθηκε.

Ο Μπαλντέ αγωνίζεται κανονικά στο δεξί άκρο της επίθεσης, ωστόσο παίζει με αρκετά μεγάλη ευχέρεια και στις τρεις θέσεις της επίθεσης.

Το transfermarkt τον κοστολογεί στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Τρουά προσέφερε 3 εκατ. για να τον κάνει άμεσα δικό της.

Η Ντιζόν υποβιβάστηκε στη Ligue 2, την σεζόν που μας πέρασε και ο 25χρονος εξτρέμ δεν θέλει να παραμείνει στις «μουστάρδες», με τις οποίες είχε 29 εμφανίσεις, 7 τέρματα, ενώ μοίρασε άλλα τέσσερα κατά τη διάρκεια της.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ντιζόν και Τρουά δεν τα βρίσκουν για τη μεταγραφή του Μάμα Μπαλντέ. Τίποτα δεν είναι οριστικό, όμως στο εξωτερικό, η ΑΕΚ μόλις μπήκε στο… χορό της διεκδίκησής του».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα