Στις πιο ακριβές μεταγραφές του Ολυμπιακού ο Ονιεκούρου

Στα 5.000.000€ φτάνει το κόστος της μεταγραφής του Χένρι Ονιεκούρου από τη Μονακό στον Ολυμπιακό. Ποιοι άλλοι κόστισαν ακριβά τα τελευταία χρόνια.

Σε μία δύσκολη εποχή με τα κλαμπ να έχουν χάσει σημαντικά έσοδα ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει έναν ποδοσφαιριστή που θα του κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης του. Ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, έχει τα χαρακτηριστικά που έψαχνε η ομάδα του Πειραιά στον εξτρέμ της. Έχει ταχύτητα και έκρηξη και είναι ένας παίκτης για τον οποίο η Μονακό είχε βγάλει από το ταμείο της 13,5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει.

Ολυμπιακός: Είναι έτοιμος να παίξει ο Ονιεκούρου

Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο Πριγκιπάτο, δόθηκε δανεικός στη Γαλατασαράι, η οποία προσπάθησε να τον αποκτήσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει απόφαση πως για τον εξτρέμ του θα έκανε την υπέρβαση. Και το έκανε με τη μεταγραφή να φτάνει στα 5 εκατ. ευρώ. Αν και αρχικά υπήρχε η αίσθηση ότι οι πρωταθλητές πηγαίνουν να δανειστούν τον παίκτη τελικά τον αγόρασαν από τη Μονακό.

Ο Ονιεκούρου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα ανήκει στον Ολυμπιακό και αυτόματα γίνεται μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές των τελευταίων ετών. Ο Ποντένσε είχε κοστίσει στον Ολυμπιακό 7 εκατ. ευρώ, ενώ με 6 εκατ. ευρώ είχαν γίνει οι αγορές των Ριέρα, Ρομπέρτο. Στα 5,4 εκατ. ευρώ είχε φτάσει το κόστος της απόκτησης του Μπράουν, ενώ στα 5 εκατ. ευρώ ήταν και η μεταγραφή του Παϊτίμ Κασάμι από τη Φούλαμ.

Ο Ένγκελς είχε κοστίσει στον Ολυμπιακό 4,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα ίδια χρήματα είχε βγάλει από το ταμείο του ο πρωταθλητής Ελλάδας για να πάρει τον Ρούμπεν Σεμέδο. Κάπως έτσι ο Χένρι Ονιεκούρου μπαίνει σε μία λίστα με ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και με στόχο να καταφέρει να δικαιώσει τις προσδοκίες.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα