Λαμία – Παναιτωλικός 1-3: Πέρασε από το «Αθανάσιος Διάκος»

Ο Παναιτωλικός κέρδισε με 3-1 τη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» σε φιλικό αγώνα.

Φιλική νίκη για τον Παναιτωλικό στο «Αθανάσιος Διάκος» με αντίπαλο τη Λαμία.

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με σκορ 3-1 του τοπικού ΠΑΣ στον φιλικό αγώνα που έδωσε απόψε (01/08) στη Λαμία.

Στο 10’ ο Ντουάρτε βγήκε στην κόντρα και τροφοδότησε τον Βέργο, ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 35’ ο Μεντόσα μετά από ωραία κάθετη διείσδυση και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Η Λαμία μείωσε με εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου στο 41’. Στο 63’ από σέντρα του Περέιρα και γύρισμα του Καρέλη, ο Καββαδίας με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ του Παναιτωλικού. Η Λαμία είχε δοκάρι με τον Προβυδάκη στο τέλος του α' μέρους.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Μαρτίνεζ, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Νούνιες Ελευθεριάδης (25’ Μανουσάκης), Ρόμανιτς, Μανούσος. Έπαιξαν και οι Σαραμαντάς, Βύντρα, Μαζουλουξής, Μαργαρίτης, Γκούγκα, Τρούμπουλος, Ταϊρόν, Νικολόπουλος, Τσούκαλος.

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Μαλής, Βργκοτς, Λούι, Χουχούμης, Ντίας, Φυτόπουλος, Μπελεβώνης Στ., Ντουάρτε, Μεντόσα, Βέργος.

Στο β’ αγωνίστηκαν οι: Ροντρίγκες (58’ Μελίσσας), Μαλής, Κορνέλιους, Μπελεβώνης Στ., Περέιρα, Τσιγγάρας (λ.τ. 70’ Σκιαδάς), Μπελεβώνης Χρ., Μπαρμπόσα, Ντουάρτε (70’ Σκόνδρας), Καρέλης, Καββαδίας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα