ΑΕΚ: Βασικός ο Χατζισαφί στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα με τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρέταξε την ΑΕΚ στο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στα Σπάτα έχοντας τον, νεαποκτηθέντα, Εχσάν Χατζισαφί βασικό στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.

Με τον ένα από τους δύο νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της, στο βασικό σχήμα, παρέταξε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς την ΑΕΚ στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, που ξεκίνησε στις 20.00, στο προπονητήριο των Σπάτων.

Ο Εχσάν Χατζισαφί ήταν στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων», ενώ ο Κλεμάν Μισελέν αναμενόταν να πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του αγώνα αφού δεν είχε παρά δύο προπονήσεις στα πόδια του με την «Ένωση».

Για το λόγο αυτό προτιμήθηκε ο Σβάρνας για δεξί μπακ, αφού ο Μπακάκης, όπως κι οι Μάνταλος, Μιτάι, Γαλανόπουλος και Αραούχο είναι στα ...πιτς λόγω τραυματισμών.

Έτσι η ενδεκάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης εμφάνισε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με τους: Βέρλχουστ, Μπαξεβανίδης, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλος, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα.

Όπως και στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης λείπει ο Σλίβκα με άδεια, καθώς είναι στην πατρίδα του για να είναι κοντά στη συζύγο του για το πρώτο τους παιδί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα