ΠΑΟΚ: Πάει στην Πορτογαλία ο Ολιβέιρα, αισιοδοξία για την κατάστασή του

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, έτσι ώστε να εξεταστεί από εξειδικευμένο γιατρό. Αισιοδοξία για την κατάστασή του.

Ο 30χρονος Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Νέλσον Ολιβέιρα θα μεταβεί στην πατρίδα του ώστε να εξεταστεί από εξειδικευμένο γιατρό.

Εκφράζεται αισιοδοξία για την κατάστασή του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο άσος του ΠΑΟΚ υπέστη μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς με την Μποέμιανς.

Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν ο Πορτογάλος φορ να μεταβεί στην πατρίδα του ώστε να τον εξετάσει εξειδικευμένος γιατρός. Είναι ο ίδιος ο οποίος στο παρελθόν έχει επιληφθεί του προβλήματος του Βιεϊρίνια.

Πλήγμα με Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ: Μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού

Ο γιατρός εκτιμά από τη γνωμάτευση που έλαβε πως ο έμπειρος επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενδέχεται να επιστρέψει στη δράση σε περίπου δύο μήνες. ΄Υπάρχει λοιπόν συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει από τα πρώτα ματς του πρωταθλήματος και των ομίλων του Conference League αν ο ΠΑΟΚ αποκλείσει την κροατική Ριέκα στα play offs.

Βέβαια για να έχουν καλύτερη εικόνα στον ΠΑΟΚ, ο Νέλσον Ολιβέιρα όπως είπαμε θα μπει στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία, έτσι ώστε να τον δει και από κοντά ο γιατρός και εν συνεχεία να βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για την πορεία του τραυματισμού και το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα