Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 1-2: Φιλική νίκη για τους Κρητικούς

Ο ΟΦΗ επικράτησε στην Καλλιθέα του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα. 

Παρουσιάζοντας καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο φιλικό της Καλλιθέας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι με τον Παμλίδη, ενώ ο Καστάνιος λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ πριν από το τέλος του ημιχρόνου.

Ο ίδιος παίκτης στο 47ο λεπτό πήρε εκδίκηση για τη χαμένη του ευκαιρία βάζοντας σε θέση οδηγού τους «ασπρόμαυρους». Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν πτοήθηκε και τρία λεπτά μετά ισοφάρισε με τον Σαχλί σε 1-1.

Η συνέχεια βρήκε τους δύο προπονητές να κάνουν αρκετές αλλαγές και έτσι ο ρυθμός έπεσε. Έξι λεπτά πριν από το τέλος ο ΟΦΗ βρήκε τον τρόπο με τον Φαν Ντάινεν να πάρει τη νίκη. Ο Ολλανδός στόπαρε εξαιρετικά τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεση του Απόλλωνα Σμύρνης: Βέρλχουστ, Ντεντάκης, Τουτουαρίμα (65' Κραγιόπουλος), Λισγάρας, Φατιόν, Σλίβκα, Ματέι (46' Μπαξεβανίδης), Παπαγεωργίου (65' Μαρτίνες), Τσιλούλης (65' Βιτλής), Παμλίδης (46' Σαχλί), Ιωαννίδης (46' Ντάουντα)

Η σύνθεση του ΟΦΗ: Επασί, Γιαννούλης, Πασαλίδης (61' Διαμαντής), Βούρος, Λυμπεράκης (61' Γκαγέγος), Μαρινάκης (61' Ουές), Κοροβέσης, Μπαλογιάννης (71' Νοικοκυράκης), Νέιρα, Καστάνιος (61' Φαν Ντάινεν), Γρίβας (61' Καμάου).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα