ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Γέφτιτς για τις υπογραφές

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντάρκο Γέφτιτς της Ρούμπιν Καζάν για να περάσει ιατρικές εξετάσεις στην ΑΕΚ και να υπογράψει συμβόλαιο για 1+3 χρόνια.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η υπόθεση της απόκτησης του Ντάρκο Γέφτιτς από την ΑΕΚ.

Μετά την συμφωνία της «Ένωσης» με την Ρούμπιν Καζάν για τον παίκτη, ο Ελβετός μέσος έφτασε σήμερα (30/8) στη χώρα μας προκειμένου να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» για 1+3 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής θα μετακομίσει αρχικά στην ΑΕΚ μες την μορφή δανεισμού από την Ρούμπιν Καζάν, ωστόσο η ελληνική ομάδα έχει οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2022 έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ως εκ τούτου, αν η «Ένωση» κάνει χρήση της οψιόν, τότε αυτόματα θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Γέφτιτς μέχρι το 2025.

Κατά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Ελβετός παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος και χαμογελαστός για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του, ενώ πλέον απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρώσει η ΑΕΚ μία ακόμα μεταγραφή μετά και από αυτή του Στίβεν Τσούμπερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο παίκτες έχουν τον ίδιο ατζέντη, τον Μίλος Μαλένοβιτς.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα