Ιωνικός – Διαγόρας 1-3: Ήττα στη Φυλή με βασικό τον Τσιγκρίνσκι

Ο Ιωνικός ηττήθηκε με 3-1 από τον Διαγόρα στη Φυλή, σε ένα ματς όπου αγωνίστηκε βασικός με την ομάδα της Νίκαιας ο Τσιγκρίνσκι.

Φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ιωνικός στο δημοτικό στάδιο της Φυλής, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου. Βασικός για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού ο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος τον τελευταίο μήνα προπονείται με την ομάδα της Νίκαιας. Δεν έχει ανακοινωθεί από την ΠΑΕ αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και η παρουσία του στο φιλικό της Κυριακής με τον Διαγόρα, δείχνει πως ο Ουκρανός θα παραμείνει στην Ελλάδα και μετά την ΑΕΚ, θα παίξει στον Ιωνικό.

Ο Ροτζέριο Τουράμ με κεφαλιά σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-3, με τον Ιωνικό να είναι πίσω στο σκορ με 3-0 με τα γκολ των Κουϊρουκίδη, Παραστατίδη και Μπαστιάνο. Για τον Ιωνικό είχε δοκάρι ο μύγας.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Χουτεσιώτης), Ντελγκάδο (46’ Μύγας), Τσιγκρίνσκι (46’ Βαλεριάνος), Κιάκος (46’ Σάντσεζ), Τσιριγώτης (46’ Βαφέας), Λουάν (46’ Γκοτσούλιας), Πογοσιάν, Ματσούκας (46’ Καμπράλ), Λένις, Μπουένο, Μάναλης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα