Ολυμπιακός: «Προβάρει» φανέλα βασικού με Λαμία ο Τικίνιο

Ο Τικίνιο αναμένεται να αποτελέσει μία από τις αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με την Λαμία σε σχέση με την Αντβέρπ.

Ένας διαφορετικός Ολυμπιακός σε πρόσωπα αναμένεται να εμφανιστεί την Κυριακή (19/9, 20.30) στην Λαμία σε σχέση με τον Ολυμπιακό που παρατάχθηκε κόντρα στην Αντβέρπ.

Μία από τις αλλαγές φυσικά θα είναι ο Εμβιλά που θα μείνει στον Ρέντη, καθώς δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάει στην Λαμία έχοντας προηγηθεί η αναγκαστική του αλλαγή το βράδυ της Πέμπτης (16/9).

Βέβαια, είναι ένα ερωτηματικό ποιος θα πάρει τη θέση του και αν θα ξαναπάει ο Μαρτίνς με σχήμα 4-3-3, βάζοντας τον Κούντε αντί του Γάλλου χαφ.

Αντιθέτως, ο παίκτης που συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού στην Λαμία είναι ο Τικίνιο. Αυτό που μένει να φανεί είναι αν θα παίξει αντί του Ελ Αραμπί ή θα ξαναδούμε το 4-4-2 που είδαμε στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει το συντομότερο δυνατόν να βρεθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας. Μεταξύ αυτών φυσικά και ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος δείχνει πολύ καλά στοιχεία, αλλά ακόμα δεν είναι στο 100%.

Αυτό που του λείπει είναι ο αγωνιστικός ρυθμός και ο πληροφορίες συγκλίνουν στο να βρεθεί στο αρχικό σχήμα στο ματς της Κυριακής (19/9).

Από εκεί και πέρα, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Μαρτίνς θα δείξει ενδεκάδα στην προπόνηση του Σαββάτου (18/9), καθώς δεν αποκλείεται να κάνουν αποθεραπεία για δεύτερη σερί μέρα όλοι όσοι αγωνίστηκαν με την Αντβέρπ. Την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει άλλωστε μετά τον Ατρόμητο...


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα