Super League: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-0: Γκολ και φάσεις από τον αγώνα (vids)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται αυτή την ώρα τον Παναθηναϊκό στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για τη 2η αγωνιστική της Super League. Δείτε γκολ και φάσεις του αγώνα.

Με τον αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται σήμερα (18/9) η διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η αναμέτρηση στο στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων είναι η μοναδική που περιλαμβάνεται στο σαββατιάτικο (18/9) πρόγραμμα και άρχισε στις 20:30.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» και το «τριφύλλι» θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες της πρεμιέρας, όταν οι μεν Ηπειρώτες πέρασαν νικηφόρα από την Τούμπα (0-1), οι δε Αθηναίοι επικράτησαν του Απόλλωνα Σμύρνης με ευρύ σκορ (4-0).

Την 20μελή αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελούν οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Μπρένερ, Γκαρντάφσκι, Λιάσος, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου, Περέα και Κόντε.

Η αντίστοιχη του Παναθηναϊκού συγκροτείται από 22 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανοίγει το σκορ πολύ νωρίς με τον Γκαρντάφσκι στο 5' (1-0)! Δείτε το γκολ:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα