ΑΕΚ: Μιλόγεβιτς: «Ξέρουμε τι σημαίνει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ» (vid)

Η ΑΕΚ κέρδισε τη Λαμία, επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και στρέφει την προσοχή της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του με αντίπαλο τη Λαμία, βάσει της εικόνας του αγώνα, ο τεχνικός της ΑΕΚ Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

«Η νίκη είναι δίκαιη και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Πιστεύω πολύ στη δουλειά, έχουμε ποιοτικούς παίκτες, πρέπει να δέσουμε, να είμαστε καλά και όλοι να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση. Για το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ντέρμπι και ξέρουμε τι σημαίνει για όλους μας. Έχουμε μέρες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ, στην κάμερα του «ΑΕΚ TV».

Η ΑΕΚ μετά την ισοπαλία στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ, κέρδισε τη Λαμία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, επέστρεψε στις νίκες και τώρα το μυαλό όλων είναι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι έναν πόντο πίσω και να θέλουν τη νίκη για να περάσουν πάνω από την ΑΕΚ στον πίνακα της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα