Παναθηναϊκός: Αμφίβολη η συμμετοχή του Βέλεθ στο ντέρμπι

Ο Φραν Βέλεθ θα υποβληθεί αύριο (28/9) σε μαγνητική τομογραφία για να εξακριβωθεί εάν θα μπορέσει να παίξει την Κυριακή στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ελάχιστες είναι η πιθανότητες συμμετοχής του Φραν Βέλεθ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (3/10) στο Φάληρο.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, που θα βγάλει την Τρίτη (28/9) θα δείξουν με ακρίβεια εάν ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα καταφέρει να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής, αλλά έως τώρα οι ενδείξεις μόνο αισιόδοξες δεν είναι.

Η αρχική ιατρική εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση ελαφριάς μορφής στο δικέφαλο του ποδιού του και ο χρόνος, αλλά και το βαρύ σκαρί του Ισπανού δεν είναι «σύμμαχος» στην προσπάθεια που θα καταβάλει.

Το απόγευμα ο Ισπανός αισθανόταν καλύτερα και μία μικρή... χαραμάδα ελπίδας υπάρχει για να προλάβει, αλλά εάν αυτό συμβεί θα συνιστά έκπληξη.

Η λογική υπαγορεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί δίχως τον Βέλεθ στο Φάληρο και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί λογικά με το δίδυμο Σάρλια - Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνάς του.

Άλλωστε στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται μόνο ο πολυθεσίτης Φακούντο Σάντσες, καθώς ο νεαρός Σιδεράς έχει τραυματιστεί (κάταγμα στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού) και θα μείνει εκτός για περίπου 20 μέρες ακόμα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα