Γεμάτη η «φαρέτρα» με Σιντ Τρούιντεν

Όλοι θα είναι διαθέσιμοι στο τρίτο φιλικό των “ερυθρολεύκων” επί βελγικού εδάφους (18/7, 19.30). Δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Κούτρης. Κανονικά ο Ποντένσε.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το οδοιπορικό του στο Βέλγιο και επόμενος σταθμός είναι το Μπέρινγκεν, εκεί όπου αύριο (18/7, 19.30) θα αντιμετωπίσει την Σιντ Τρούιντεν.

Τα “καναρίνια” του Βελγίου τερμάτισαν στη 10η θέση την περασμένη σεζόν και σαφέστατα είναι πιο ισχυρή ομάδα από την Έουπεν που αντιμετώπισε προχθές ο Ολυμπιακός.

Τρίτο φιλικό λοιπόν για τους Πειραιώτες και ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτη τη “φαρέτρα” του!

Ακόμη και ο Λεονάρντο Κούτρης έχει κάποιες πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό θα αποφασιστεί αύριο το πρωί.

Από εκεί και πέρα, ο Ποντένσε που προφυλάχθηκε με την Έουπεν, προπονήθηκε κανονικά και θα είναι καθαρά στο χέρι του Μαρτίνς αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.

Για ενδεκάδα ούτε λόγος, καθώς στην τελευταία προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός τα μπέρδεψε αρκετά τα πράγματα. Προφανώς και έχει στο μυαλό του ποιους θα ξεκινήσει κόντρα στη Σιντ Τρούιντεν, αλλά δεν έδωσε στο πιάτο την ενδεκάδα στους παίκτες του.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα