Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Στην κορυφή ο Βόλος, στο... σκοτάδι ο Αστέρας (highlights)

Ο Βόλος επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, κερδίζοντας (2-1) τον Αστέρα Τρίπολης που εξακολουθεί να πορεύεται δίχως  νίκη στη σεζόν   

Βίους αντίθετους εξακολουθούν να διάγουν στην Super League 1 ο Βόλος με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Θεσσαλοί ανέκαμψαν άμεσα έπειτα από την συντριβή τους στη Λεωφόρο, κέρδισαν με 2-1 και επέστρεψαν στην κορυφή της κατάταξης. Δίχως να εντυπωσιάσουν, έχοντας λιγότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό τους αλλά περισσότερη ουσία στο παιχνίδι τους πήραν το τρίποντο και συνεχίζουν την έξοχη πορεία τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας έφθασε στην πέμπτη αγωνιστική για να πετύχει το πρώτο γκολ στη σεζόν, αλλά και αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρει αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό. Μόνο δύο βαθμοί στο ενεργητικό των Αρκάδων, που πληρώνουν την δυστοκία τους στην τελική προσπάθεια, αφού και στον Βόλο δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και θα επιστρέψουν με άδεια χέρια στην Τρίπολη.

ΤΑ ΓΚΟΛ
16’: Ο Φεράρι έκανε τη σέντρα, ο Παπαδόπουλος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και όταν επιχείρησε να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο ανέτρεψε τον Ρεγκατέν που μπήκε στη φάση. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φαν Βέερτ με το δεξί στην αριστερή γωνία (1-0).
79’: Σε αντεπίθεση του Βόλου, ο Ρεγκατέν κινήθηκε από αριστερά και έστρωσε στον Φεράρι που είχε ανέβει στην περιοχή και με αριστερό πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-0.
85’: Ο Σίτο έκανε την κίνηση και τη σέντρα από αριστερά και ο Σονί στην καρδιά της περιοχής έκανε το κοντρόλ και εκτέλεσε με αριστερό βολέ στην δεξιά γωνία (2-1).

Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Γκολ και φάσεις από το παιχνίδι (vids)


Η μικρογραφία
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 2-1
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό
Σκόρερ: 16' πέναλτι Φαν Βέερτ, 79' Φεράρι-85' Σονί.
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Κίτρινες: Ρομέρο, Φεράρι, Φερνάντες, Σονί, Μπαράλες.

Οι συνθέσεις:
ΒΟΛΟΣ (Γκιγέρμο Αμπασκάλ): Kότνικ (λ. τ. 46’ Κλέιμαν), Πουρίτα Φεράρι Ρομέρο Γκρίλο- Τσοκάνης Μπαριέντος (λ. τ. 73' Σοάρες) Μπαρτόλο (59' Ροσέρο)- Φερνάντες (86' Γκιουλέν)Ρεγκατέν ΦανΒέερτ (86' Τερεζίου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Άλβαρες (75' Τασουλής), Ατιένθα, Καστάνιο, Βαλιέντε (80' Ιγκλεσιας), Μουνάφο, Κανελλόπουλος (63' Μπενίτο), Σίτο, Κρέσπι (75' Ριέρα), Μπαράλες (63' Σονί).


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα