Ιωνικός: Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Στον Ιωνικό συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Τα προβλήματα για τον Δημήτρη Σπανό που περιμένει την επιστροφή των διεθνών, Ρομαό και Άοσμαν.

Ο Ιωνικός έχει στρέψει την προσοχή του στον Παναθηναϊκό, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Νίκαιας συνέχισε την προετοιμασία της για το Σαββατιάτικο (16/10, 20:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία συνεχίζει ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ενώ κομμάτια της προπόνησης ακολούθησε ο έμπειρος μέσος Χοσέ Κάνιας.

Απόντες από το γήπεδο της Νεάπολης ήταν οι διεθνείς Αλεξίς Ρομαό και Άιας Άοσμαν, οι οποίοι επέστρεψαν στην Ελλάδα και θα μπουν αύριο Πέμπτη (14/10) στις προπονήσεις. Και οι δύο έπαιξαν με Τόγκο και Συρία, αντίστοιχα με τον Άοσμαν μάλιστα να έχει μια ασίστ στην ήττα της ομάδας του με 3-2 από το Λίβανο.

Οι άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ιωνικού δούλεψαν υπό τις οδηγίες του τεχνικού Δημήτρη Σπανού πάνω στην επιθετική τακτική, ανάμεσα τους και ο δεξιός ακραίος αμυντικός Γιώργος Μύγας, ο οποίος ξεπέρασε την ενόχληση που είχε στον τετρακέφαλο και τον κράτησε εκτός προπόνησης την Τρίτη.

Η προετοιμασία για το ματς με τον Παναθηναϊκό θα συνεχιστεί αύριο (14/10) με πρωινή προπόνηση, στις 11:00, στο γήπεδο της Νεάπολης.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα