Ρούμπεν Σεμέδο: Ξεκίνησε προπονήσεις...

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μετέβη στην πατρίδα του, την Πορτογαλία, και ξεκίνησε προπονήσεις στην έδρα της Εστρέλα με τον γυμναστή Κριστοβάο Καράο για να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

Στην πατρίδα του, την Πορτογαλία, μετέβη ο Ρούμπεν Σεμέδο προκειμένου να κάνει προπονήσεις και να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση. Ο 27χρονος αμυντικός του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο «Jose Gomes» της Εστρέλα, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας.

Η τελευταία «ανέβασε» στον λογαριασμό της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία του Ρούμπεν Σεμέδο μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αντρέ Ζεράλδες, ενώ εν συνεχεία ο Πορτογάλος στόπερ φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ξεκίνησε να γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση του Πορτογάλου γυμναστή, Κριστοβάο Καράο.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ο Σεμέδο με την φανέλα του Ολυμπιακού ήταν στις 10 Αυγούστου στο παιχνίδι με αντίπαλο την Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Δείτε την ανάρτηση της Εστρέλα:


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα