Ιωνικός: Χτύπησε στην προπόνηση ο Τσιριγώτης, εκτός αποστολής για Ατρόμητο

Ένα απρόοπτο στην προπόνηση της Παρασκευής στερεί από τον τεχνικό του ΙωνικούΔημήτρη Σπανό, μία αξιόπιστη επιλογή για το ματς με τον Ατρόμητο.

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ιωνικός για το εκτός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, (Σάββατο 23/10, 18.15, Novasports 2).

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και ο Ρεϊνάλντο Λένις συνέχισαν τη θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούν. Ατομικά γυμνάστηκε και ο Χοσέ Κάνιας, ενώ ο Κώστας Τσιριγώτης υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκειας της προπόνησης, με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής.

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο τιμωρημένος Σαλβαδόρ Σάντσεζ, ο οποίος είχε αποβληθεί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης, ο Δημήτρης Σπανός ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους εξής:

Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Λέιτε, Βαφέας, Φουρλάνος, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Μύγας, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα