Ολυμπιακός: Η σκέψη για τον Μπα και η ευκαιρία που έχει μπροστά του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Ουσεϊνού Μπα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και φυσικά για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ.

Το ματς με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ θέλει να διαφυλάξει τη διαφορά που έχει πάρει και αν είναι εφικτό να την αυξήσει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 4η αγωνιστική του Europa League. Στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να καλύψει ένα σημαντικό κενό που έχει δημιουργηθεί.

Ο λόγος για την απουσία του Παπέ Σισέ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα αγωνιστεί την Πέμπτη. Έτσι το θέμα για τον κόουτς είναι πως θα καλυφθεί το κενό του Σισέ με τον Ουσεϊνού Μπα να είναι ο βασικός υποψήφιος γι' αυτή τη θέση.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός φέτος δεν έχει πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια, όμως, τώρα έχει την ευκαιρία να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στο πρωτάθλημα ο Μπα έχει παίξει μόνο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης κάνοντας δίδυμο με τον Σισέ στο κέντρο της άμυνας. Έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά ως δεξί μπακ και μετά για να βρούμε συμμετοχές του θα πρέπει να γυρίσουμε στα προκριματικά.

Ο κόουτς ετοιμάζει τον Ουσεϊνού Μπα και ίσως τον δούμε στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό προκειμένου να πάρει παιχνίδι, διότι είναι γεγονός πως του λείπει και ρυθμός.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα