Η εξίσωση των εξτρέμ του Ολυμπιακού και οι Λόπες, Βρουσάι

Ο Ρόνι Λόπες και ο Μάριος Βρουσάι θέλουν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην εξίσωση των εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Τα 45 λεπτά του Γκάρι Ροντρίγκες στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έβαλαν νέα δεδομένα για τους εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ο Αφρικανός έκανε ένα ποιοτικό πρώτο ημίχρονο με την ερυθρόλευκη φανέλα και φρόντισε να φέρει τα πάνω-κάτω. Φυσικά και το ζητούμενο είναι η διάρκεια, όμως, το θέμα είναι πως έδειξε πολλά στο πρώτο ματς που έπαιξε βασικός.

Το σκηνικό έχει αλλάξει με τους ακραίους και το επιβεβαιώνει η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να αφήσει εκτός αποστολής τον Χένρι Ονιεκούρου δείχνει πολλά για τις σκέψεις τους για τους ακραίους.

Κι αν ο Γκάρι είναι αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, τότε υπάρχουν ακόμα δύο εξτρέμ που δείχνουν διάθεση να μπουν… σφήνα. Ο ένας είναι ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος ταξίδεψε στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Σε κάθε παιχνίδι που μπαίνει ως αλλαγή φροντίζει να δείχνει κάτι και να βγάζει στο γήπεδο διάθεση.

Ο άλλος είναι ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα με μεγάλες προσδοκίες. Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να δείξει κάτι από την αξία του, αλλά στον Ρέντη επιμένουν ότι ο παίκτης είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η εικόνα που έχουν είναι ότι δουλεύει αρκετά και μάλιστα θεωρούν ότι σύντομα θα δείξει την αξία του. Είναι μάλιστα και υποψήφιος για την ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα