Άρης: Χωρίς Μάνο και Λούμορ με ΑΕΚ

Ο Άκης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ τον Μάνο που ταλαιπωρείται από ίωση και τον Λούμορ που είναι τραυματίας.

Η προετοιμασία του Άρη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με τον Άκη Μάντζιο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Μάνου. Ο Έλληνας φορ ταλαιπωρείται από ίωση με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ. Εκτός παραμένει και ο τραυματίας Λούμορ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (31/10) στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Fabiano Leismann, Lucas Sasha, Brabec, Mancini, Ndiaye, Bertoglio, Sakic, Jeggo, Matilla, Sundgren, Hajrovic, Ganea, Duarte, Δεληζήσης».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα