Λαμία - Ατρόμητος 2-2: Θρίλερ στο «Αθανάσιος Διάκος» - Χωρίς νίκη οι Περιστεριώτες (highlights)

Δύο φορές προηγήθηκε ο Ατρόμητος (0-1, 1-2) στο «Αθανάσιος Διάκος» αλλά η Λαμία είχε τις...απαντήσεις (1-1, 2-2) και έτσι οι Περιστεριώτες έμειναν για ακόμη μια αγωνιστική χωρίς νίκη! Ο Αραμπούλι στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

«Φτωχό» το πρώτο μέρος, με τον Ατρόμητο να παίρνει το προβάδισμα στο σκορ με τον Στρούγγη (19’) μετά το λάθος του Γκαραβέλη αλλά στις καθυστερήσεις ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με αυτογκόλ, έκανε το 1-1 για τη Λαμία, σε ένα 45λεπτο όπου οι δύο ομάδες, ήθελαν, πίεσαν μπροστά και έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο αλλά δεν έβγαλαν φάσεις.

Λαμία - Ατρόμητος: Γκολ και καλύτερες φάσεις (vid)

Στην επανάληψη η Λαμία με καλή ψυχολογία μετά το γκολ στο τέλος του α’ μέρους, μπήκε δυνατά και για ένα πεντάλεπτο κυριάρχησε αλλά μετά το 50’ ο Ατρόμητος ανέβηκε, έφτανε με ευκολία στην εστία του Γκαραβέλη, είχε 2-3 καλές στιγμές και τελικά στο 58’ έκανε το 2-1 με τον Βασιλαντωνόπουλο, σε μια φάση όπου η άμυνα της Λαμίας...κοιμήθηκε.

Τελικά, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν, ο Γρηγορίου άλλαξε πολλά στην ομάδα του και στο 79' ο Αραμπούλι ήταν εκείνος που μίλησε στο τέλος (2-2) και άφησε τον Ατρόμητο και πάλι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-2

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερς: 45’+1’ Κυριάκος Παπαδόπουλος, 79' Αραμπούλι – 19’ Στρούγγης, 58’ Βασιλαντωνόπουλος

Κίτρινες: Ντένιτς, Σάλομον

Οι συνθέσεις...

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σκόνδρας (63’ Προβυδάκης), Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ – Τζανδάρης (63’ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο – Μανούσος (84’ Μαζουλουξής), Καραμάνος (62’ Ελευθεριάδης), Ταϊρόν (78’ Τσούκαλος) – Αραμπούλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς – Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Γκαλβάο – Βασιλαντωνόπουλος (87' Μουνίθ), Ντένιτς (67’ Νάτσος), Σάλομον, Καρτάλης (75’ Κιβρακίδης), Καστεγιάνο – Μπεντινέλι (75’ Κλωναρίδης), Κουλούρης


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα