Ολυμπιακός: Στην Άιντραχτ δεν βλέπουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Σισέ και Μπα

Όπως στο ματς της Φρανκφούρτης, έτσι και στον αγώνα του Καραϊσκάκη, οι άνθρωποι της Άιντραχτ θεωρούν ότι ο Μπα θα είναι το ίδιο επικίνδυνος στις στατικές φάσεις με τον απόντα - λόγω τιμωρίας - Σισέ.

Η απώλεια του Παπέ Σισέ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη (4/11) δεν είναι μικρή. Από την άλλη, όμως, ο Ουσεϊνού Μπα είναι διαθέσιμος για να δείξει στον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του Σισέ στο ματς κορυφής με τους Γερμανούς.

Το Σάββατο (30/10) έπαιξε 90+ λεπτά κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, του πήρε λίγο χρόνο για να βρει τα πατήματά του, αλλά όσο περνούσε η ώρα γινόταν ολοένα και καλύτερος.

Ο Μπα λοιπόν θα καλύψει το κενό του Σισέ, ο οποίος αναγκαστικά λόγω της συμπλήρωσης καρτών στο Europa League, θα αναγκαστεί να δει το παιχνίδι από την εξέδρα.

Τι λένε όμως στην Γερμανία για την απουσία του Σισέ; Πριν από το ματς της Φρανκφούρτης υπήρχαν ολόκληρα αφιερώματα για τον Σενεγαλέζο στόπερ και για τις πολύτιμες βοήθειες που προσφέρει στις στατικές φάσεις, όταν ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συνθήκες επίθεσης.

Πάνω-κάτω λένε τα ίδια και για τον Μπα. Θεωρούν ότι είναι εξίσου επικίνδυνος στον αέρα και πώς οι παίκτες της Άιντραχτ θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί στα φάουλ ή στα κόρνερ, καθώς «ο Μπα είναι ένας παίκτης που δεν συγχωρεί», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Βέβαια, ο Ουσεϊνού δεν σκοράρει το ίδιο εύκολα με τον Σισέ, ωστόσο, στην Άιντραχτ πιστεύουν ότι η δύναμη του Ολυμπιακού είναι οι στατικές φάσεις και για αυτό το λόγο κάνουν μία ξεχωριστή αναφορά στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά και στα ψηλά κορμιά των πρωταθλητών.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα