Με το... δεξί στα φιλικά ο ΟΦΗ, 2-0 τον Απόλλωνα

Νικηφόρο ήταν το πρώτο καλοκαιρινό τεστ για την ομάδα του Ηρακλείου στο φιλικό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καρπενήσι.

Θετικό ήταν το ξεκίνημα του ΟΦΗ στα φιλικά του καλοκαιριού, με την κρητική ομάδα να επικρατεί του Απόλλωνα Σμύρνης με σκορ 2-0 στο τεστ που έδωσαν οι δύο ομάδες το Σάββατο (21/7) στο Καρπενήσι.

Τα γκολ για τους Ηρακλειώτες πέτυχαν οι Νέιρα στο 17' με όμορφη ατομική προσπάθεια και σουτ και ο Πλατέλλας στο 44' από ασίστ του Κουτσιανικούλη.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Στρέζος, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μεγιάδο, Οικονόμου, Νέιρα, Κουτσιανικούλης, Πλατέλλας, Βουό. Στο β' έπαιξαν και οι: Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Δεληγιανίδης, Φαζός, Νάστος, Παπαστεριανός, Εμπεσίλιο, Κοροβέσης, Ντίνας (77’ Πλευράκης), Σάσι, Νοικοκυράκης (71’ Κοντογιάννης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χουάντερσον, Πετσόνι, Τζανετόπουλος, Στάθης, Ναδάλες, Σούλτς, Γκονζάλες, Κονέ, Μπετινέλι, Μάντζιος, Έλερς. Στο β' έπαιξαν και οι: Αστράς, Βαφέας, Κοντοές, Κύργιας, Βλάχος, Γκίνο, Ταπόκο, Καλλέργης, Σιατραβάνης (65’ Κοντογιαννόπουλος), Ρόσι, Χέλβε.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα