Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Σισέ στην ενδεκάδα

Ο Παπέ Σισέ μετά από δύο παιχνίδια που έμεινε εκτός ενδεκάδας αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό.

Έλειψε από το παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης λόγω της τιμωρίας του και αυτό ήταν το πρώτο ματς που δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό. Ο λόγος για τον Παπέ Σισέ, ο οποίος δεν ξεκίνησε βασικός και στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, αλλά στο φινάλε της αναμέτρησης έπαιξε για ένα λεπτό.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, ωστόσο είναι κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Ο Σισέ μετά από δύο παιχνίδια που έμεινε εκτός ενδεκάδας αναμένεται την Κυριακή το βράδυ να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα επαναφέρει το κεντρικό δίδυμο με το οποίο έχει βγάλει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Ο Σισέ κάνει μία αρκετά καλή σεζόν φέτος με τον Μαρτίνς να τον έχει μόνιμα στην αρχική ενδεκάδα.

Τη Δευτέρα μάλιστα θα αναχωρήσει για την πατρίδα του ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, αφού έχει συμπεριληφθεί στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Σενεγάλης. Ο Σισέ είναι στα πλάνα για τα παιχνίδια με Τόγκο (11/11) και Κονγκό (14/11).

Στο μεταξύ στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ιωνικό έχει επιστρέψει ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος στόπερ είχε μείνει εκτός λόγω προβλήματος υγείας και τώρα είναι ξανά στη διάθεση του προπονητή. Είναι ένα θέμα για τον Ολυμπιακό να βάλει ο Μαρτίνς στην εξίσωση με τους στόπερ και τον νεαρό Σέρβο.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα