Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0: Μαρτίνς: «Μας ανησυχεί ότι δεν καθαρίσαμε το ματς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του και στην κόπωση που έβγαλαν κάποιοι παίκτες.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι που είχε ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα γκολ, δεν απειλήθηκε από τους νεοφώτιστους, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόταν και πάει με το +3 στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι τόνισε ότι έλειπε από την ομάδα του η φρεσκάδα και της έλειψε η αποτελεσματικότητα για να τελειώσει το ματς.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για τους τραυματισμούς: Ήταν δύσκολο γιατί δεν καθαρίσαμε και δεν τελειώσαμε το παιχνίδια όταν μπορούσαμε. Είχαμε ευκαιρίες να το κάνουμε. Ο αντίπαλος ήταν σε αναμονής μίας αντεπίθεσης και μίας στημένης μπάλας. Η δυσκολία μας ήταν ότι δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι τις στιγμές που μπορούσαμε να το κάνουμε. Ήταν καλές και κακές στιγμές και ήταν δύσκολο που δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι.

Για το 1-0: Δεν μας ανησυχεί το σκορ γιατί στόχος ήταν η νίκη. Μας ανησυχεί ότι δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και δεν καθαρίσαμε το παιχνίδι. Κάποιοι παίκτες έδειξαν σημάδια κόπωσης και έλειπε η φρεσκάδα. Τώρα θα έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε και να προετοιμάσουμε το επόμενο παιχνίδι.

Για τον Ολυμπιακό Β': Είναι καταπληκτικό το ξεκίνημα που έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Είναι σημαντικό αυτό το πρότζεκτ και είναι απαραίτητο για τους νέους ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που έλειπε και είμαι ενθουσιασμένος που γίνεται αυτό.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα