Ολυμπιακός-Ιωνικός 1-0: Τι γίνεται με τους τραυματίες Ροντρίγκες, Σωκράτη, Κούντε

Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος και Κούντε έγιναν αναγκαστικές αλλαγές. Τι ισχύει με τους τραυματισμούς τους και τι έγινε με Ρέαμπτσιουκ, Μαντί.

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ιωνικό ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές στο συγκεκριμένο ματς, ενώ ακόμα δύο ποδοσφαιριστές έφυγαν με θεματάκια.

Πρώτα απ' όλα ο Γκάρι Ροντρίγκες που αντικαταστάθηκε στο 62' έδειχνε να έχει αντιληφθεί πως έχει υποστεί ζημιά. Ο 31χρονος εξτρέμ έπιανε το αριστερό του πόδι και η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο. Το διάστημα της διακοπής ο Γκάρι θα δουλέψει για να αφήσει πίσω το πρόβλημα του και να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Πιερ Κούντε ήταν η πρώτη αναγκαστική αλλαγή του Ολυμπιακού στο 41' και το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών αναφέρει πως υπέστη διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Ο χρόνος απουσίας του θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Όσον αφορά στον Παπασταθόπουλο που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο είχε μία ενόχληση στο γόνατο και η σοβαρότητα της κατάστασης του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Από 'κει και πέρα ο Μαντί Καμαρά χτύπησε ξανά στον ώμο και μετά το τέλος του αγώνα πονούσε αρκετά. Ο Αφρικανός είχε τραυματιστεί στο ίδιο σημείο στον αγώνα με την Άιντραχτ και είχε γίνει αλλαγή. Με πρόβλημα αποχώρησε και ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος χτύπησε ξανά στο αριστερό του πόδι το οποίο επιβαρύνθηκε και με δυσκολία περπατούσε μετά τον αγώνα.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα