Παναθηναϊκός: Εκνευρισμένος ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τα «έχωσε» στους παίκτες

Σκασμένος ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ και την ήττα με 1-0. Τα έβαλε με τους παίκτες του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα στο αθηναϊκό ντέρμπι. Είναι χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, κράτησε τους παίκτες στα αποδυτήρια για λίγα λεπτά και οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν φανερά εκνευρισμένος και δεν μπορούσε να καταλάβει πως χάθηκε ο αγώνας από την ΑΕΚ. Ο εκνευρισμός αυτός μεταφέρθηκε και στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς για αρκετά λεπτά μίλησε σε έντονο ύφος στους παίκτες του. Ο κόουτς των «πράσινων» ήταν εκνευρισμένος γιατί η ομάδα του δέχθηκε γκολ με το...καλημέρα και στη συνέχεια αν και είχε ευκαιρίες δεν σκόραρε.

Μένει να δούμε και μέσα στην εβδομάδα, τα όσα πει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους ποδοσφαιριστές του. Ο Σέρβος ήταν φανερά εκνευρισμένος και για πρώτη φορά ίσως από το καλοκαίρι και μετά που ανέλαβε την ομάδα του Παναθηναϊκού, ήταν σε αυτή την κατάσταση, αφού όπως είπαμε και παραπάνω ο ίδιος δεν μπορούσε να...χωνέψει πως ο ΠΑΟ δεν πήρε τίποτα από το αθηναϊκό ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα