Αστέρας Τρίπολης: Δεν δίνει εισιτήρια στην ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση και επανέλαβε πως δεν θα δώσει εισιτήρια στην ΑΕΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (11/12) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Κάτι ανάλογο είχε κάνει και στα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό.

Ούτε στην ΑΕΚ δίνει εισιτήρια η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες φιλοξενούν την ΑΕΚ το Σάββατο (11/12) και όπως έπραξαν στα ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, έτσι και κόντρα στην ΑΕΚ δεν θα δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

«Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (11/12, 19:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (11/12) με αντίπαλο την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Είναι μια υπενθύμιση ουσιαστικά από την πλευρά της ομάδας της Τρίπολης, για τις εντός έδρας αναμετρήσεις με τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα