Παπαϊωάννου για διαιτησία: «Φοβούνται μήπως μπούνε κάποιοι με πιστόλια και τους κυνηγάνε;» (vid)

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν. Ζήτησε ξανά ξένους διαιτητές ενώ σχολίασε και τα όσα υποστήριξαν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πυρ και μανία είναι στη Λαμία με τη διαιτησία. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκανε δηλώσεις στο Star Κεντρικής Ελλάδας που θα συζητηθούν.

«Μιλάμε για διακωμώδηση του αθλήματος. Οι Έλληνες είναι άξιοι της μοίρας τους. με ένα γκολ με έναν βαθμό δεν άλλαξε και κάτι. Μιλάμε για όλο το παιχνίδι. Λένε το πρώτο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει. Κι αν ήταν Έλληνας διαιτητής, κάτι παπαρ... από τους κύκλους του ΠΑΟΚ. Ας κοιτάξουν να λύσουν τα προβλήματα τα εσωτερικά τους η κάθε ομάδα.

Αυτό το ποδόσφαιρο έχει πιάσει πολύ πάτο στην Ελλάδα. Δεν θα ασχολούνται σοβαροί άνθρωποι με το άθλημα. Έχει πιάσει πάτο το άθλημα.

Ζητάμε ξένους διαιτητές. Είχα κάνει ένα ερώτημα. Τι κάνει τους Έλληνες διαιτητές και παίζουν έτσι. Τι φοβούνται; Τους δίνει κάποιος εντολές; Φοβούνται μήπως μπούνε κάποιοι με πιστόλια και τους κυνηγάνε; Η διαιτησία έχει πρόβλημα.

Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το οφ σάιντ. Η ποιότητα των διαιτητών διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και όχι των παικτών του ΠΑΟΚ. Εάν δεν κάνει κάτι η κυβέρνηση...μπορεί. Να δώσει εντολή και να φέρουμε ξένους διαιτητές για 4-5 χρόνια. Εδώ τα έχουν ισοπεδώσει όλα. Γιατί το κάνουν; Φοβούνται. Πονηρευόμαστε...

Ο πρωταθλητής για εμένα έχει τελειώσει. Με τις διαφορές που υπάρχουν. Αυτό πιστεύω».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα