ΠΑΟΚ: Με Βιεϊρίνια η αποστολή για το ματς με Αστέρα Τρίπολης

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια άφησε πίσω τον τραυματισμό του και θα ενισχύσει την προσπάθεια των συμπαικτών του στην κυριακάτικη (19/12) συνάντηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για τη 15η αγωνιστική. Διαβάστε τα ονόματα που συγκροτούν την αποστολή του «Δικεφάλου».

Με παρόντα τον Αντελίνο Βιεϊρίνια θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα Τρίπολης αύριο (19/12, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Πορτογάλος κάπτεν του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός δράσης τον τελευταίο ενάμιση μήνα, αφού σήμερα (18/12) προπονήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα στην Τούμπα, όπου έγινε η τελευταία προπόνηση των «μαυρόασπρων» πριν από τον αγώνα με τους Αρκάδες.

Έτσι ο Βιεϊρίνια θα επανεμφανιστεί σε αποστολή μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αντίθετα, εκτός αυτή έμειναν οι σοβαρά τραυματίες Ελ Καντουρί, Τέιλορ και Ολιβέιρα, όπως και ο ανέτοιμος Μιτρίτσα.

Αναλυτικά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται οι παρακάτω 20 παίκτες: Πασχαλάκης, Ζίφκοβιτς Ζ., Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Ζίφκοβιτς Α., Άκπομ, Σφιντέρσκι.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα