ΑΕΚ: Κανονικά στις προπονήσεις ο Στάνκοβιτς

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς καμία ενόχληση επιστρέφοντας σε φουλ δράση 3 εβδομάδες μετά την επέμβαση στο γόνατό του

Μια ευχάριστη εξέλιξη περιελάμβανε η σημερινή (2/1) προπόνηση της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα.

Συγκεκριμένα ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επανεντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα ξεπερνώντας σε απόλυτο βαθμό το πρόβλημα που είχε στο γόνατο και το οποίο τον υποχρέωσε να υποβληθεί σε μια μικρή επέμβαση.

Ο Στάνκοβιτς, μάλιστα, συμμετείχε κανονικά και στο διπλό. Είναι μάλιστα, χαρακτηριστικό πως επέστρεψε στο ελάχιστο όριο, πολύ λίγο πάνω από τις 3 εβδομάδες, όπως είχε συμβεί και με τον Λιβάι Γκαρσία.

Από εκεί πέρα εκτός των Λάτσι, Μιτάι, Κοσίδη, με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι Μουστακόπουλος, Κορνέζος. Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως Λάτσι, Μιτάι, Κοσίδης ούτως η άλλως έκαναν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ προστέθηκαν και οι Μουστακόπουλος και Κορνέζος ενώ με την πρώτη ομάδα προπονείται και ο Χατζηεμμανουήλ.

Ο λόγος που συνέβη αυτό, είναι να αντιμετωπισθούν πιθανά προβλήματα με κρούσματα και να υπάρχει μεγαλύτερη βάση επιλογής από τον Αργύρη Γιαννίκη.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα