Ολυμπιακός: Λύνει τα χέρια του Μαρτίνς ο Παπασταθόπουλος

Η επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην αγωνιστική δράση λύνει τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ταλαιπωρήθηκε από έναν μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχασε το ματς με τον Απόλλωνα και άδραξε την ευκαιρία της αναβολής του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Δούλεψε αρκετά ο Σωκράτης με εξτρά προπονήσεις και αποθεραπείες με αποτέλεσμα να καταφέρει να αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον κράτησε εκτός προπονήσεων. Ο έμπειρος στόπερ έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

Η επιστροφή του Παπασταθόπουλου στη δράση λύνει σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στη Ριζούπολη έπαιξε με τον Μπα και τον Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας. Περίμενε πως και πώς να διαπιστώσει την κατάσταση της υγείας του Έλληνα στόπερ και αν θα τον έχει στη διάθεση του. Πλέον τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα για τη Λεωφόρο.

Εάν όλα εξελιχθούν καλά και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο τότε με τον Παναθηναϊκό το πιο πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τον Ουσεϊνού Μπα στο πλευρό του. Βέβαια δεν αποκλείεται το σενάριο να δούμε από την αρχή τον Κώστα Μανωλά, αλλά αυτό θα φανεί στις επόμενες δύο προπόνησης που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα