Μπράμπετς: «Ντροπή το ότι χάσαμε 4 βαθμούς από τον Απόλλωνα Σμύρνης»

Στο γεγονός ότι ο Άρης έμεινε για δεύτερο ματς, στην τρέχουσα σεζόν, στη λευκή ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε ο Γιακούμπ Μπράμπετς μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Ριζούπολη χαρακτηρίζοντας το ...«ντροπιαστικό».

Το 0-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη στο «Γ. Καμάρας» σημαίνει ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε αήττητη από τους Θεσσαλονικείς στην κανονική διάρκεια της τρέχουσας Super League παίρνοντας δύο «λευκές» ισοπαλίες κόντρα στους «κίτρινους»

Το ότι οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους «κυανόλευκους» είχε κατά νου κι ο Γιάκουμπ Μπράμπετς μιλώντας στην COSMOTE TV χαρακτηρίζοντας το γεγονός «ντροπιαστικό» υπογραμμίζοντας ότι δεν κατάφερε εκείνος κι οι συμπαίκτες του να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δυστυχώς, αν κοιτάξω πίσω, βλέπω ότι χάσαμε 4 βαθμούς με αυτόν τον αντίπαλο, κάτι που είναι ντροπιαστικό για εμάς. Φυσικά, ήταν προετοιμασμένοι, αλλά κι εμείς δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που βρίσκουμε ή και να δημιουργήσουμε περισσότερες».

Για το αν υπάρχει πίεση για την είσοδο στα playoffs σημείωσε: «Υπάρχουν αρκετά ακόμη παιχνίδια πριν την έναρξη των playoffs αλλά θα πρέπει να παίζουμε με βάση την πραγματική μας αξία, αν θέλουμε να πετύχουμε νίκες και να μπούμε στα playoffs».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα