Άρης - Λαμία 0-0: Μπορούσαν και τη νίκη οι φιλοξενούμενοι

Η Λαμία όπως και στο Κύπελλο, στάθηκε όρθια στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον κακό Άρη (0-0) που δεν έχει γκολ μέσα στο 2022. Οι φιλοξενούμενοι τις καλύτερες στιγμές στον αγώνα. Αποδοκιμασίες στο τέλος της αναμέτρησης. 

Ο Άρης όπως και στο Κύπελλο την Πέμπτη (20/1) έτσι και σήμερα Κυριακή μπήκε δυνατά και θέλησε να…πιάσει στον ύπνο τη Λαμία που ήταν και πάλι εξαιρετικά οργανωμένη. Βέβαια σε σχέση με το 0-0 στο Κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν πιο επιθετική και θα μπορούσε μέχρι το 25’ να σημείωσε ένα τέρμα, καθώς είχε καλές στιγμές.

Ο Άρης που παρουσίασε και πάλι ζητήματα στην τελική προσπάθεια, αφού δεν βρέθηκε να…κυνηγά στο σκορ, μετά το 25’ είχε τις δικές του καλές στιγμές για να σκοράρει αλλά το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το πρώτο 45λεπτο.

Το δεύτερο ημίχρονο θύμισε αρκετά αυτό του αγώνα του Κυπέλλου. Ο Άρης δεν είχε καθαρό μυαλό, η Λαμία κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν και ήταν εκείνη που είχε και μεγάλες ευκαιρίες με τον Καραμάνο για να σκοράρει αλλά και τους Αραμπούλι, Τσούκαλη στο φινάλε!

Ο Μάντζιος άλλαξε για ακόμη μια φορά σχεδόν τα πάντα από τη μέση και μπροστά με την είσοδο των Ματέο Γκαρσία, Εντιαγέ, Καμαρά, Ματίγια αλλά δεν είδε κάτι διαφορετικό ενώ στο τελευταίο 20λεππτο – μαζί με τις καθυστερήσεις – άλλαξε και τον Λούμορ με τον πιο φρέσκο Γκάνεα από την αριστερή πλευρά.

Ο Γρηγορίου από την πλευρά του έστησε για ακόμη μια φορά καταπληκτικά την ομάδα του και στο β’ ημίχρονο φρέσκαρε την επίθεσή του με τους Αραμπούλι, Νούνιες αντί των Καραμάνου, Ταϊρόν.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

«Κλεάνθης Βικελίδης»

ΑΡΗΣ – ΛΑΜΙΑ 0-0

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Σκόρερ: -

Κίτρινες: Σαραμαντάς, Φαμπιάνο, Ρόμανιτς, Σούντγκρεν

Οι συνθέσεις…

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης – Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ (73’ Γκάνεα) – Σάσα, Τζέγκο (Ματίγια) – Ιτούρμπε (46’ Ματέο Γκαρσία), Γκάμα, Μπερτόγλιο (56’ Εντιαγέ) – Μάνος (56’ Καμαρά)

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ – Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς – Τζανδάρης, Μπεχαράνο – Μπανγκουρά (91' Τσούκαλος), Ρόμανιτς, Ταϊρόν (76’ Νούνιες) – Καραμάνος 6 (72’ Αραμπούλι)


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα