ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα στην Ένωση, νοκ-άουτ ο Βράνιες

Νέο πλήγμα στην ΑΕΚ αφού ο Όγκνιεν Βράνιες τέθηκε εκτός από την αυριανή (30/1) αναμέτρηση απέναντι στον Βόλο για την 20η αγωνιστική της Super League.

Διαδοχικά είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν την ΑΕΚ αφού μετά τους Σιμόες, Άμραμπατ και Μάνταλο τέθηκε νοκ άουτ και ο Όγκνιεν Βράνιες.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό (30/1) ματς απέναντι στον Βόλο, όμως ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Παράλληλα, ο Σιμόες έκανε και αυτός ατομικό και ο Τσιντώτας μολονότι γυμνάστηκε σε εντατικό βαθμό δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Κάτω από τα γκολπόστ της Ένωσης αναμένεται να καθίσει ο Τσίταν Στάνκοβιτς ο οποίος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στην δράση μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά συμπεριλαμβανομένου του Χατζισαφί ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα και επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ οι Λάτσι και Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα