Super League: Ομόφωνη απόφαση στο Δ.Σ. για το θέμα της βίας και τον ορισμό των αγώνων

Ομόφωνη απόφαση στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League για την ύπαρξη συγκεκριμένων προτάσεων στην πάταξη της βίας, αλλά και για τους ορισμούς των εξ αναβολής αγώνων.

Την Πέμπτη (10/2) πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League μέσω τηλεδιάσκεψης, μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων. Συζητήθηκαν η καταπολέμηση της βίας και ο ορισμός των εξ αναβολής αγώνων, ενώ στη συνέχεια υπήρξε ομόφωνη απόφαση και για τα δύο αυτά ζητήματα.

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση της βίας, αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ομάδα εργασίας η οποία θα αποτελείται από τον πρόεδρο και την αναπληρώτρια πρόεδρο του Δ.Σ., καθώς και εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με τους αγώνες που έχουν αναβληθεί, συμφωνήθηκε ότι στόχος είναι να οριστούν όλα τα ματς πριν την έναρξη των Playoffs, εφόσον δεν υπάρξουν νέες αναβολές λόγω κρουσμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει πλαίσιο συγκεκριμένων προτάσεων προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, για την καταπολέμηση της βίας .

Η ομάδα εργασίας αποτελείται από τον πρόεδρο και την αναπλ. πρόεδρο του Δ.Σ., καθώς και εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Εγκρίθηκε ο ορισμός των αναβληθέντων αγώνων, λόγω κρουσμάτων COVID19, καθώς και η διαδικασία που θα ακολουθείται σε σχέση με αγώνες που τυχόν θα αναβληθούν μελλοντικά λόγω της πανδημίας.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι κλειδάριθμοι της κλήρωσης για τα Playoffs και Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι εισηγήσεις της Super League προς τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, σχετικά με την επικαιροποίηση υγειονομικού - αγωνιστικού πρωτοκόλλου Super League 1 της ΓΓΑ.

Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεξαγωγή επαναληπτικών ελέγχων θετικών κρουσμάτων Covid19 από πιστοποιημένο εργαστήριο που θα επιλέξει η Super League, στις περιπτώσεις κατά τις οποίες θα έχουν καταγραφεί θετικά κρούσματα που καταρχήν οδηγούν σε αναβολή κάποιου αγώνα».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα