Μπράτσος: «Κοιτάξαμε στα μάτια έναν μεγάλο αντίπαλο»

Ο τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος ανέλυσε τι πήγε στραβά και η ομάδα του ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό.

Ο Κώστας Μπράτσος σε γενικές γραμμές έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα του Βόλου με 0-1 από τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό.

Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε τα εξής:

Για το ότι ήταν ανταγωνιστικός: «Κάθε παιχνίδι έχει τους δικούς του παράγοντες και κάποιους άλλους που είναι εκτός ελέγχου. Τακτικά κλείσαμε τους χώρους και το κάναμε άψογα. Πράγματι είχαμε τις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Εκτός ελέγχου είναι η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών και κάπως έτσι χάθηκε το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να μείνουμε στην προσπάθεια και στην αγωνιστική πειθαρχία που δείξαμε και ότι κοιτάξαμε στα μάτια έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για τις αλλαγές: «Βάζοντας τρεις παίκτες στον άξονα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Το δοκάρι που είχε ο αντίπαλος ήταν από το τρανζίσιον. Η φύση μας είναι ότι πάμε να βάλουμε γκολ και κάποιοι στιγμή ανοίγουν οι χώροι. Το γκολ ήρθε από μία εξαιρετική ατομική ενέργεια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα