Ολυμπιακός: Ξανά εκτός αποστολής οι Ονιεκούρου και Κούντε - Έξω και ο Φορτούνης για Αστέρα Τρίπολης

Για δεύτερο σερί ματς του Ολυμπιακού ο Χένρι Ονιεκούρου μένει εκτός αποστολής. Δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (2/3, 19.00) και οι Κούντε, Λόπες και Φορτούνης.

Ο Χένρι Ονιεκούρου θα παρακολουθήσει ακόμη ένα ματς από την εξέδρα. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ που έμεινε την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής, ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός και από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη την Τετάρτη (2/3, 19.00).

Εκτός έμειναν επίσης οι Πιερ Κούντε και Ρόνι Λόπες (είχε πρόβλημα υγείας), ενώ απών είναι τελικά και ο Κώστας Φορτούνης που ίσως μπει στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» την Κυριακή (6/3). Εννοείται ότι αποκλείστηκαν και οι Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ που δεν υπολογίζονται από τον Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ουσεϊνού Μπα, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Μασούρας, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα