ΑΕΚ: Θεραπεία ο Λιβάι Γκαρσία, από Δευτέρα επιστροφή για τον Στάνκοβιτς

Την επομένη του εξ αναβολής αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, στην προπόνηση της ΑΕΚ ο Λιβάι Γκαρσία επιδόθηκε σε θεραπεία εν αναμονή των εξετάσεων που θα υποβληθεί λόγω του μυικού προβλήματος, ενώ ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έγινε γνωστό ότι θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα από την προσεχή Δευτέρα

Πέραν των δύο (ακόμη...) πόντων που έχασε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1), το βράδυ της Τετάρτης στο εξ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League κινδυνεύει να χάσει για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα και τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο 24χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ από τον Άμραμπατ, καθώς ένιωσε ένα «σφίξιμo» στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο.

Την επόμενη ημέρα του αγώνα, ο διεθνής εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο επιδόθηκε σε θεραπεία και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Από την άλλη, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος την Πέμπτη (03/03) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, βγάζει από την περασμένη εβδομάδα πρόγραμμα της κανονικής προπόνησης των τερματοφυλάκων και το πόδι του έχει ανταποκριθεί πολύ καλά.

Όπως όλα δείχνουν την Δευτέρα (07/03) θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και θα βρίσκεται στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Από εκεί και πέρα στη σημερινή (03/03) προπόνηση της ΑΕΚ, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Ντάρκο Γέβτιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα που ακολουθούν.


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα