Χριστοβασίλης: Δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών η παράγραφος που αναφέρει το κατηγορητήριο!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης δήλωσε σίγουρος για επιστροφή των πέντε βαθμών που αφαιρέθηκαν από τους Ηπειρώτες, επισημαίνοντας ότι η παράγραφος την οποία επικαλείται το κατηγορητήριο δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών!

Την σιγουριά του ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι στην εξάδα των πλέι οφς αφού θα του επιστραφούν οι πέντε βαθμοί που του αφαιρέθηκαν εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης.

Οι Ηπειρώτες περιμένουν την απόφαση για το -5 που τους έχει επιβληθεί, το οποίο σε συνδυασμό με το 0-0 με τον Βόλο τους έφερε στο -2 από τον 6ο ΟΦΗ.

Μετά το τέλος του αγώνα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας ο Χριστοβασίλης, αναφέρθηκε στην υπόθεση τονίζοντας μάλιστα ότι «η παράγραφος με την οποία μας κατηγορούν δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών».

Αναλυτικά:

«Πιστεύουμε πως η απόφαση την άλλη εβδομάδα θα είναι θετική για εμάς. Θα είναι κρίμα για τα παιδιά.

Αγωνιστικά έχουμε 40 βαθμούς, αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή είμαστε εκτός. Η παράγραφος με την οποία μας κατηγορούν δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών.

Αν είναι σωστοί οι δικαστές, έχουμε 100% το δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι. Είχαμε εφέτος πολύ καλή ομάδα, τα παιδιά προσπάθησαν. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ακόμα πιο καλή ομάδα για τα επόμενα χρόνια».


Το Fosonline.gr χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα